Udfyld formularen og så kontakter vi dig med et tilbud










    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.

    da_DKen_GBnb_NO

    Potentiel strejke i USA: Påvirkning af sø- og luftfragt


    En potentiel strejke fra International Longshoremen’s Association (ILA) truer på grund af uenigheder med United States Maritime Alliance, Ltd. (USMX) om løn- og arbejdsvilkår. Den nuværende kontrakt mellem ILA og USMX udløber den 30. september, hvilket betyder, at strejken kan starte den 1. oktober, hvis der ikke opnås en ny aftale.

    Denne strejke kan få betydelige konsekvenser for vores kunder ved at forårsage ophobninger af skibe i havnene og forsinkelser, da aktiviteterne vil blive suspenderet. Derudover har nogle rederier allerede annonceret prisstigninger, og vi forventer, at luftfragtpriserne vil stige på grund af øget efterspørgsel, hvis strejken bliver en realitet.

    Strejken vil påvirke 60% af den samlede amerikanske containervolumen, og derfor er det vigtigt at planlægge leveringen af varer grundigt, da forsyningskæderne vil blive afbrudt.

    Hos FREJA forbereder vi os på strejken ved at undersøge alternative løsninger og ruter, såsom via den amerikanske vestkyst eller Canada, for at mindske indvirkningen på vores kunder og sikre kontinuitet i forsyningskæden. I tilfælde af en strejke vil FREJA stå til rådighed for at finde de bedste løsninger sammen med vores kunder.

    For yderligere information kontakt venligst dit lokale FREJA-team.

    David Nielsen
    Head of Business Development Air & Ocean

    +45 5234 5457
    dni@freja.com